StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: ARGENTINCI SE OSRAMOTILI DO KRAJA

Nisu mogli podnijeti poraz pa brutalno iscipelarili hrvatskog navijača

Piše PSD
22. lipnja 2018. - 14:51
Bez naslova

Nije sve baš prošlo bez incidenta, ali Hrvati ovaj put nisu krivi. Baš dapače. Na Instagramu profilu Ultras mentality pojavila se snimka u kojoj pet-šest argentinskih navijača u hodniku prema izlasku na tribine su sačekali dvojicu navijača u "kockicama", a jedan od njih je dobio dobre batine.

Vijest je prenio portal Life.ru, koji je objavio kako su frustrirani navijači Argentine nekoliko minuta prije kraja nasrnuli na Hrvata, koje su vrlo brzo oborili na pod, a potom ga doslovno cipelarili. Čuli su se i povuci onog razumnijeg dijela koji su se ubacili i prekinuli ovo udaranje, a vrlo brzo su dojurili i zaštitari.

Ovakav napad nisu baš dobro primili ostali navijači koji su odmah na Instagramu osudili Argentince, nazivajući ih pogrdnim imenima, te im zaželjeli "brz odlazak kući".

Frustracije su svakako bile ogromne u redovima dvadesetak tisuća Argentinaca na tribinama, ali ovakav brutalan napad nije nikakvo junaštvo, "pet na jedan". Srećom zbog brze intervencije redara čini se da hrvatski navijač nije pretrpio teže ozljede. No svakako ovako nešto Argentincima ne služi na čast. Pokazali su se lošim gubitnicima i jadnim nasilnicima.


 

24. travanj 2024 17:30