StoryEditorOCM
ZdTubeSPREMAN OSVOJITI AUREA FEST

Nova autorska pjesma Zadranina Jure Brkljače

Piše Zadarski.hr
23. kolovoza 2018. - 14:01
unnamed

Emocije, živopisni tekstovi, pokoja suza, dio su njegovog dalmatinskog, mediteranskog mentaliteta. Jure Brkljača, odavno je otvorio svoje srce i dušu fanovima, koji su ga zavoljeli iz prve, posebice ženski dio publike.

Upravo tu stranu ovog osebujnog mladog autora i glazbenika, imati će prigodu upoznati svi oni koji neće propustiti ovogodišnje izdanje Aurea festa u Požegi. Skladbom 'Što osjećaš ti', Jure će se predstaviti u drugoj večeri spomenutog festivala 31. kolovoza.

- Prvi ću puta izvesti svoju pjesmu na nekom festivalu, pa sam siguran da ću upravo ovaj Aurea fest pamtiti kao prvi. Veseli me brojna publika u Požegi o kojoj sam sam imao prilike čuti sve najbolje. Stoga je i to jedan od razloga, zašto jedva čekam stati na festivalsku pozornicu i zapjevati, kazao je Jure.

Nakon balada 'Druga strana', 'Pristani na sve' i 'Ona me vuče', singl 'Što osjećaš ti', nešto je sasvim drugačije, moderno i svjetski. Ovu glazbenu priču koja govori o potrebi razumijevanja među ljudima, autorski potpisuje sam Jure, dok je sve skupa aranžerski i produkcijski 'upakirao', Mihael Blum iz Hit Produkcije, koja stoji i iza video spota.

Evo kako zvuči i izgleda autorska priča Jure Brkljače:

25. travanj 2024 15:59