StoryEditorOCM
ZdTubeMALONOGOMETNI KLUB IZ ZADRA DOBIO HIMNU

Svijetom se širi ljevica, vječno nek živi Ljevica!

Piše Zadarski.hr
19. rujna 2018. - 12:43
naslovna

Prije nepune dvije godine Uprava Malonogometnog kluba Ljevice Zadar po završetku premijerne sezone nastupa u 3. ŽMNL u organizaciji Udruge za mali nogomet Zadarske županije odlučila je raspisati natječaj za službenu himnu kluba. Nakon što se u prvom krugu Uprava nije mogla odlučiti za najbolju izvedbu među zaprimljenim materijalima natječaj je produžen na dodatnih godinu dana.

Nakon dugo očekivanog završetka natječaja pred sam početak nove sezone Uprava je napokon imala i više nego dovoljno kvalitetnog materijala među kojima se trebao odabrati najbolji od najboljeg.

U velikoj konkurenciji raznih izvedbi domaćih i stranih glazbenika pobijedio je uradak Luke Šokote iz Zadra.

Već otprije poznat glazbenoj rap sceni pod nadimkom Jbn Igrach ovaj umjetnik tvrdog izričaja svojim izvedbama pravo je osvježenje na bespućima interneta te je svojim najnovijim uratkom u potpunosti osvojio stručni žiri koji je sudjelovao u odabiru himne.

Ovim putem se javno zahvaljujemo našem Jbn Igrachu koji će ovom himnom zauvijek ostati zapisan zlatnim slovima u statut kluba. Hvala i svima ostalima koji su također sudjelovali u natječaju - stoji u priopćenju Uprave kluba.

 

Tekst pjesme
Nisu nas ni ranili, još manje su nas slomili Iz ove svlačionice su glasovi odzvonili Sve suparnike rušimo kada se naglo zalete Požele se vratit' u kadete, zakon braće Radete Al' je danas Terminao kao nekada Budanao Nemoj reći da nisi znao, 1 se digne, drugi je pao Isuse kakva obrana! Taj Parać nije obmana I Delimano je Milano za masu tih drugih golmana "Baci rukavice, to je za noobove", "Neću braniti za druge klubove" Rupalj, Zaton, Raštane Donje, rezultat je najmanje dvojben Želim samo pobjede, ne želim neodlučeno Još manje želim poraze, sve vam je omogučeno [Refren] Kreni na put. Ljevica. Jedini drug. Ljevica. Sve za klub. Ljevica. vječno živi Ljevica. I san postane stvarnost kada riječ oživi. Ljevica. Svijetom se širi ljevica. vječno nek živi Ljevica.
[Verse #2] I dignut će sila, neće ostati na riječima I opet ćemo biti neporaženi mjesecima A je li klasna borba i Dadova masna torba (ulje) Ili bit' ćemo prvaci kad Pali naraste forma? Svi smo van kontrole, svi igraju izvan role Jer svi smo mi bolesnici, svi daleko iza Tole (također) A Ljevica važnija negoli voda; je li nam zemlja urodila ploda Crveni dres je na korak do boga. Jesmo li spremni za nova 3 boda? Uz clean sheet vratara i oslobađanje čuvara I nek zatraži izmjenu onaj koji se umara Easy game previše, euforija se stvara Svi dođite prvog maja, turnir je na 5 bunara
[Refren] Kreni na put. Ljevica. Jedini drug. Ljevica. Sve za klub. Ljevica. vječno živi Ljevica. I san postane stvarnost kada riječ oživi. Ljevica. Svijetom se širi ljevica. vječno nek živi Ljevica.
25. travanj 2024 22:53