VIDEO:POLICIJA KOD PALAGRUŽE UOČILA SUMNJIVI CRNI GUMENJAK Krijumčari 'pali' s 1,7 tona marihuane! Pogledajte 'filmsku' potjeru na moru

VIDEO:POLICIJA KOD PALAGRUŽE UOČILA SUMNJIVI CRNI GUMENJAK

Talijanska policija je u petak, zahvaljujući dojavi hrvatskih kolega, zaplijenila 1,7 tona marihuane nakon potjere i presretanja gumenog glisera s dvije osobe koji se kretao iz smjera Palagruže prema Pescari, javlja Jutarnji.

Hrvatska policija je u petak, 21. rujna u večernjim satima dojavila talijanskim vlastima da se prema talijanskoj obali, gradu Pescari kreće gumeni gliser, objavio je MUP u srijedu.

Talijani su na teren uputili helikopter i čamac Guardia di Finanza koji sudjeluju u operaciji Frontexa „Temida” kako bi presreli čamac u kojem su prema sumnjama bili krijumčari droge.

 

Nakon potjere čamac Guardia di Finanza presreo je gliser na kojem je pronađeno 1,7 tona droge omotane u prozirne plastične pakete.

Talijanske vlasti uhitile su dvije osobe za koje se sumnja da su krijumčarili droge.

Hrvatski policajci su uz pomoć radarskog nadzora mora uočili sumnjivi crni gumenjak ispod Palagruže te su tu informaciju odmah proslijedili talijanskim kolegama.

Naslovnica ZDtube

Najčitanije