StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: VODITELJI NISU MOGLI DOĆI SEBI OD ŠOKA

Vremenska prognoza u jutarnjem programu krenula po zlu: "Čini se da će biti mokro i vlažno..."

Piše Jutarnji.hr
3. listopada 2018. - 21:31
voditelji

Najbolji trenuci televizijskih emisija uživo su oni koji nisu planirani, a ekipa britanskog ITV-a definitivno nije planirala ovakvu vremensku prognozu.

Naime, ekipa ove TV kuće zamislila je vremenskom prognozom obilježiti 30. godišnjicu izgradnje Albertovog doka u Liverpoolu pa su za tu prigodu napravili plutajuću kartu Velike Britanije na koju se meteorologinja trebala popeti i reći gledateljima kakvo ih vrijeme očekuje.

Pa što bi moglo poći po zlu?

E, po zlu je pošlo to što je meteorologinja Alison Hammond penjući se po platformi slučajno gurnula jednog od dvojice manekena obučenih u mornare koji su je trebali pridržati te se ovaj na iznenađenje svih prisutnih i milijuna gledatelja našao u vodi.

Voditelji jutarnjeg programa koji su sve pratili iz studija jedva su se suzdržavali od smijeha i nemalog šoka, a meteorologinja Alison se našalila da će ‘vrijeme čini se biti mokro i vlažno’.

Kad je mornar izronio i popeo se natrag na platformu, voditelji su Alison savjetovali da ogrne sirotog mladića svojim ogrtačem. Hammond mu se ispričala i zagrlila ga te nastavila s prognozom vremena.

This Morning@thismorning

 · 

The floating weather map is back - and @AlisonHammond2 made it across the Irish Sea no less! pic.twitter.com/ABZdDbQvzN

This Morning@thismorning

OK, we take it back... ? @AlisonHammond2 pic.twitter.com/jdUUMD8QSg

 Inače, ovakva vremenska karta koja pluta na vodi prvi put je prikazana 1988. godine kad je na ideju došao tadašnji meteorolog Fred Talbot - koji je kasnije osuđen i zatvoren zbog napastovanja maloljetnih dječaka.

Iako sam Talbot nije spomenut u prilogu, nekim gledateljima je zasmetalo pojavljivanje plutajuće karte s obzirom da je ona izravna referenca na Talbota.

23. travanj 2024 20:06