StoryEditorOCM
ZdTubeJESTE LI DANAS VIDJELI IŠTA SLAĐE?

Ova curica otpjevala je jednu od najpoznatijih pjesama na svijetu od početka do kraja i ostavila 'publiku' u nevjerici

Piše J.V. / PSD
3. studenog 2018. - 18:25
bbimagehandler

Ako imate maleno dijete, vjerojatno ste navikli na to da ono, čim ga smjestite u automobilsku sjedalicu, počne pjevati, migoljiti se, pa i pričati na nekom svom jeziku. Takve su situacije beskrajno simpatične, pa mnogi roditelji guštaju zabilježiti ih kamerom - otud sve snimke kojima Internet pršti.

Davida koji je "urokan" od posjeta zubaru svi se sjećamo, a i brojnih njegovih varijacija na temu. Ne znamo što je to u automobilskim sjedalicama, ali svakako nas uveseljava - nema ništa bolje od bebe koja pokušava pjevušiti.

Baš je zato snimka koja je postala viralna zbunjujuća, ali ujedno i genijalna. Kako cijeli svijet priča o filmu "Bohemian Rhapsody", o životu Freddieja Mercuryja i grupi Queen, roditelji ove trogodišnjakinje odlučili su dati svoj doprinos.

Njihova curica najveći je, kažu, fan grupe Queen kojeg poznaju, bez obzira što vjerojatno ne zna čitati, pisati ili kad joj je točno rođendan. Ali upamtila je kompletan (poduži) tekst najvećeg hita grupe, po kojem film nosi naslov.

Ne trebate biti fan kako biste znali da je riječ o kompleksnoj pjesmi; traje punih 6 minuta, a teksta sigurno ne nedostaje. Upamtila je to sve trogodišnja Holly Lee, a njena majka Charlene podijelila je njenu izvedbu na društvenim mrežama.

Korisnici još uvijek ne vjeruju. 'Mala' pjeva pjesmu od početka do kraja, bez greške. Kako to?! Navodno joj je na repertoaru više puta dnevno, a pjesma joj je, otkad ju je prvi put čula, na "repeatu". Moguće da smo svjedoci novepjevačke zvijezde u nastajanju...

 

19. travanj 2024 00:32