StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: ZABORAVIO GA JE 'ZAKAČITI'?!

Ovaj turist doživio je pravi horor na odmoru: 'Pogledao sam dolje i zaključio - gotov sam!'

Piše J.V. / PSD
28. studenog 2018. - 13:16
let

Snimka koja kruži Internetom čisti je dokaz da se odmor može pretvoriti u horor u samo nekoliko sekundi. Amerikanac Chris Gursky otputovao je u Švicarsku kako bi uživao u svemu što se nudi, živio život punim plućima, odvažio se eventualno na neke pothvate na koje ne bi kod kuće...

Ispada da nije trebao, ili da je pak pažljivije trebao birati čime će se točno razonoditi. Njegovu priču prenio je među ostalima i Daily Mail, a o snimci bruje društvene mreže, prenosi Slobodna Dalmacija.

Chris se inače bavi autodijelovima i o letenju ne zna ništa. Ali očekuje što i svatko tko se nakon duljeg premišljanja odvažio na ovo adrenalinsko iskustvo - da bude siguran i "zakačen" sa svih strana.

No njegov je instruktor letenja očito bio rastresen kada je tog dana poletio zmajem, s Chrisom na leđima. Osigurao je, naime, sebe za letjelicu, privezao sve što je trebao osim kopče ovog nesretnog turista. On je ostao visjeti u zraku, držeći se za zmaja samo golim rukama.

A let nije ni trajao toliko kratko. Pune dvije minute držao se za zmaja nekoliko kilometara u zraku. "Pogledao sam dolje i zaključio - gotov sam!", ispričao je Chris zaprepaštenim voditeljima u emisiji "Good morning, America". 

Njegov ga je instruktor privezao sa svih strana, odjenuo mu "zaštitne" hlače, ali najvažniji korak je prekočio. Početni horor što klizi, a ne bi trebao, Chris je zamijenio čvrstom odlukom da ne želi poginuti na taj način, adrenalin je odradio svoje. Pridražavao se najprije za instruktora, potom za zmaja, no let poviše švicarskih Alpi je ipak - izdržao.

 

25. travanj 2024 01:26