StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: ZADARSKO - FILIPJANSKI BEND JEREMIAH'S OBJAVIO NOVI SPOT

Pjesma 'Moving on', četvrti je singl sa albuma 'Time to Rob'

Piše Zadarski.hr
3. prosinca 2018. - 14:11
jeremiah

Zadarsko - filipjanski bend Jeremiah's objavio je novi muzički video "Moving on", četvrti singl sa albuma "Time to Rob". Jeremiah's je snimateljski zadatak povjerio Vladimira Miketa Cinematography.

- Izgled koji sam ciljao bio je retro vintage. S obzirom da je pjesma snimana u SAD-u ovo je mali vizualni omage američkom bluzu tih vremena. Kako sam ja i vlasnik busa kojim se bend vozi u spotu nije bilo teško spojit 2 i 2. Inače, radi se o Setri 211 iz 1976, rekao je Vladimir Miketa o spotu kojeg je predstavio u cinemascope formatu.

Audio je snimljen u vrhunskom Dark Horse Recording Studiu nedaleko od muzičkog grada Nashville u Tennessee, SAD-u.

- Logistički do sada naš najzahtjevniji, ali i najzabavniji spot. Sniman u jednom danu punom spontanih situacija i čiste pozitive, objasnio je usnoharmonikaš Frane Škara.

Sada već neko vrijeme najavljivani album "Time to Rob" ima konačno i svoj datum objavljivanja. Od 11.prosinca, 2018. album će se moći slušati online na Deezer-u i Bandcamp-u dok će fizička izdanja biti dostupna na koncertima nakon objavljivanja.

Zadarsko - filipjanski bend Jeremiah's nastupa u srijedu, 5. prosinca na Adventu u Zadru, a 13. prosinca u KSET-u u Zagrebu.

 

19. travanj 2024 00:03