ŠIROKOBRIJEŠKA VEČER Kolinda Grabar-Kitarović i Mate Bulić zagrljeni otpjevali njegov hit, poslušajte kako zvuče...

ŠIROKOBRIJEŠKA VEČER

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nazočila je "Širokobriješkoj večeri" koja se u petak održala u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom velesajmu i zapjevala s Matom Bulićem, koji je bio jedan od glazbenih gostiju svečanosti, piše Jutarnji list.

Twitter korisnik Surf Panda (@Cvrle1977) snimio je video na kojem se može vidjeti (i čuti) kako predsjednica Grabar-Kitarović s Bulićem pjeva njegovu pjesmu "Domu mom".

Embedded video

Surf [email protected]

79

36 people are talking about this

Twitter Ads info and privacy

"Širokobriješku večer" organizira Zavičajna zajednica „Široki Brijeg“- Zagreb, a ove se godine obilježila 25. obilježavanja ove manifestacije humanitarnog karaktera. Osim Mate Bulića, tijekom večeri nastupilo je i Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo "Brda" iz Izbične. Proteklih nekoliko godina, okupljanju je nazočilo preko 700 uzvanika.

Podsjetimo, ovo je drugi put da su Grabar-Kitarović i Bulić nastupili kao duo. Predsjednica i pjevač "Domu mom" zajedno su otpjevali i krajem listopada ove godine na "Broćanskoj večeri", svečanosti humanitarnog karaktera koja svake godine okuplja građane hercegovačke općine Čitluk.

Naslovnica ZDtube

Najčitanije