SJEĆATE LI SE NEUGLEDNE 'USIDJELICE' S ANĐEOSKIM GLASOM? Prošlo je 10 godina od legendarnog nastupa: vratila se i šokirala izgledom, a i ovaj put dotukla je publiku

SJEĆATE LI SE NEUGLEDNE 'USIDJELICE' S ANĐEOSKIM GLASOM?

Kad je prije deset godina Susan Boyle prvi put stala na pozornicu pred mnogobrojnu publiku britanskog "Supertalenta", većina je, uključujući žiri, pomislila da je riječ o neuglednoj "usidjelici" koja se došla "obrukati".

Postao je to jedan od najvećih primjera zabluda na svijetu, nakon kojeg su se valjda i oni skloni predrasudama zapitali u svoju prosudbu. Susan je postala sinonim za "ne sudite knjigu po koricama", pustila svoj anđeoski glas i rasturila čitavo natjecanje. Unatoč tomu što nije bila našminkana i odjevena u skladu s "pravilima".

U međuvremenu je ova škotska pjevačica imala pokoji angažman, snimila je i album, ali veća pojavljivanja u javnosti zadnjih nekoliko godina nije imala, zbog čega je njen posljednji nastup još upečatljiviji...

Boyle je gostovala u showu koji ju je proslavio, ali njegovoj američkoj verziji. Publika je, nakon što su shvatili o komu je riječ, ostala u šoku - nekad neugledna, danas ova 57-godišnjakinja izgleda sjajno, a otkrila je da je u međuvremenu pronašla i dečka.

Je li veza uspjela ili ne, manje je bitno - ono što je još jednom ostavilo gledatelje bez daha Susanin je nevjerojatan glas. Izvedbu pjesme "Wild horses" mnogi su proglasili vrhunskom, a bilo je i onih koji se nisu mogli oduprijeti i pustiti suzu. Talentirana Boyle ponovno je rasturila.

 

Naslovnica ZDtube
HtmlNoArticles