StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: HOLIVUDSKA ZVIJEZDA LETJELA S AKROBATSKOM SKUPINOM KRILA OLUJE

Pogledajte kako se Goran Višnjić zabavljao u kabini Pilatusa

Piše MORH
28. lipnja 2019. - 23:24
visnjic_krila_oluje35-280619

Akrobatska skupina Hrvatskog ratnog zrakoplovstva "Krila Oluje" u petak, 28. lipnja 2019.  izvela je trenažni let iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku do Šibenika i natrag, a na letu im se priključio poznati hrvatski i holivudski glumac Goran Višnjić.

Let je predstavljao i svojevrsnu pripremu te najavu sutrašnjeg programa kojeg će "Krila Oluje" izvesti u subotu, 29. lipnja iznad Šibenika povodom zatvaranja 59. Međunarodnog dječjeg festivala.

Uoči leta, Goran Višnjić upoznat je i proveden kroz sve nužne procedure (brifing, liječnički pregled) te je opremljen istom letačkom opremom  kakvu imaju i pripadnici akrobatske skupine HRZ-a (anti-g odijelo, kaciga, maska za kisik, oznake i ostalo).

Tijekom polusatnog leta, Višnjić se radiovezom iz aviona Pilatus PC-9 javio lokalnoj radijskoj postaji u Šibeniku najavivši sutrašnji nastup "Krila Oluje".

"U društvu sam hrabrih i odvažnih pilota "Krila Oluje". Pozivam sve mlade ljude koji žele letjeti da prihvate izazov i postanu vojni piloti ili pilotkinje - dođite u Zemunik i učite od najboljih", rekao je Goran Višnjić.

U videu pogledajte kako je izgledao Goran Višnjić prilikom leta iznad Zadra i Šibenika. 

 

25. travanj 2024 05:50