StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: ZADRANIN IMA NOVI LJUBAVNI HIT

Jure Brkljača uhvaćen u zagrljaju 'Lipe'!

Piše Zadarski.hr
8. studenog 2019. - 10:10
jure_brkljaca_lipa_2_foto_by_hit_produkcija

Poznati Zadarski pjevač, talentirani Jure Brkljača ima novi ljubavni hit.

Mladić od kojeg se očekuju najveća postignuća, koji je i do sada svojim pjesmama i nastupima uzburkao scenu, Jure je pripremio novu glazbenu poslasticu.

Pjesma i spot, jednostavnog i upečatljivog naziva 'Lipa', nastavak su suradnje s Miroslavom Rusom te ponovni zajednički 'izlet' u mediteranski zvuk i glazbeni ugođaj.

- Jednom prigodom, preslušavajući zajedno Rusove instrumentale, ova mi je skladba odmah ušla u uhu. Bila je to ljubav na prvo slušanje. Mislim da je ovo jedna od pjesama, koja će obilježiti moj prvi album, a u tekstu se svatko može pronaći. Uživajte, kao što i mi uživali, dok smo je stvarali -  kazao je Jure.

Slušajući 'Lipu' ponovno se nameće zaključak kako su Jure i Rus željeli pjesmu koja će ostati slušateljima u uhu duže od uobičajenog instant roka trajanja.

 - Vozeći Juru sa snimanja odlučio sam mladom Zadraninu pokazati kvart u kojem sam odrastao. I baš u trenutku kada smo ulazili na staro dvorište sa CD-a je zasvirao instrumental pjesme o kojoj pričamo. Jure mi je rekao da mu je pjesma prelijepa i da bi je volio otpjevati. Ja sam trenutačno zaustavio automobil i pred njim napisao tekst za pjesmu koju sada zovemo 'Lipa'. Otpjevao ju je tako da mi uopće nije žao što sada ta pjesma više nije instrumental koji mi je bio drag - istaknuo je Rus.

Kada govorimo o spotu za novu pjesmu, možemo samo reći, art u najelegantnijem izdanju.

Ekipa iz Hit Produkcije odradila je odličan posao, zaokruživši ovu glazbenu priču u zanimljivu cjelinu. Kako izgleda 'Lipa' Jure Brkljače pogledajte na priloženom videu. 

 

Autor glazbe: Miroslav Rus
Autor teksta: Miroslav Rus
Autor aranžmana: Zvonimir Domazet
Glazbeni producent: Miroslav Rus 
Tonski snimatelj: Zvonimir Domazet
Redatelj spota: Hrvoje Banić za Hit produkcija
20. travanj 2024 06:46