StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: DORIS VREČKO LJUBI IGRAČA MEDVEŠČAKA

Bivša sportašica i voditeljica s hokejašem uživa na romantičnom putovanju

Piše Jutarnji.hr
19. siječnja 2017. - 16:15
Doris

Bivšu sportašicu, manekenku i televizijsku voditeljicu rijetko viđamo u javnosti, ali čini se kako Doris Vrečko i daleko od znatiželjnih pogleda te kamera itekako uživa u životu.

Nekadašnja državna prvakinja u mačevanju u sretnoj je vezi s 34-godišnjim kanadskim hokejašem Shaoneom Morrisonnom, koji od 2014. godine igra za zagrebački klub Medveščak.

Atraktivna Doris s dečkom je otputovala u toplije krajeve, a fotografijama s godišnjeg odmora pohvalila se na društvenoj mreži. Iako je ostala tajanstvena i nije željela otkriti lokaciju, po krajoliku se čini kako zaljubljeni golupčići uživaju na egzotičnim Maldivima.

 
FACEBOOK
FACEBOOK
FACEBOOK

Vrečko i Morrisonna prvi put snimili su zajedno još u proljeće 2016., ali tad su oboje tvrdili da su samo dobri prijatelji.Bivša voditeljica televizijske emisije 'Automotiv' na najnovijim fotografijama i bez trunke šminke izgleda odlično, a što je najvažnije od svega, tako se i osjeća.

Seksepilna Doris očito je ono najgore napokon ostavila iza sebe. Naime, kad je 2010. završila u bolnici, sumnjalo se da je imala moždani udar, ali pisalo se i kako je zbog iscrpljenosti te stresa doživjela manji psihički slom.

'Činjenica je da sam krajem 2010. iz nepoznatih razloga pala u nesvijest i završila u bolnici. Ni nakon detaljnih pretraga liječnici nisu pronašli uzrok', komentirala je tada Doris.

18. travanj 2024 07:39