StoryEditorOCM
Zoom danaIPAK SE ŠKOLOVALA

Pamela Anderson: Playboy je bio moj fakultet!

Piše Zadarski.hr
11. ožujka 2017. - 15:44
pamrela

Premda nije završila visoke škole, 49-godišnja Pamela Anderson u showu "The Nightly Show" izjavila je da je Playboy bio njezin fakultet i da misli da je diplomirala s najvišim častima.

To i nije daleko od istine s obzirom na činjenice da ju je Hugh Hefner više puta proglasio svojom miljenicom i da je svoje lice i figuru na naslovnici "Playboyja" pokazala čak 14 puta.

Flashback! Zgodna Kanađanka imala je izuzetno uznemirujuće djetinjstvo, a završila je samo srednju školu, nakon koje je odselila u Vancouver i započela karijeru fitness instruktorice.

1989. godine na jednoj je utakmici oduševila snimatelja koji ju je prikazao na velikom ekranu, a tako su je zapazili proizvođači piva čiju je majicu nosila i pozvali je da radi kao njihov glasnogovornik.

Agenti su počeli primjećivati lijepu tinejdžerku koja je već krajem iste godine zablistala na naslovnici časopisa "Playboy" na kojoj je nosila školski blejzer i kravatu.

Na gostovanju u showu "The Nightly Show" raspričala se i o bliskom prijateljstvu s Julianom Assangeom, osnivačem "Wikileaksa", s kojim ju je upoznala dizajnerica Vivienne Westwood, prenosi Cosmopolitan.

"Mislim da je on jedan od najvažnijih ljudi današnjice i da to što radi ima povijesnu vrijednost. Vrlo je hrabar i žrtvuje mnogo za nas, za sve civile. Strastven je i briljantan, zato ga pratite!", poručila je Marilyn Monroe današnjice.

Šuškanja o vezi s Julianom komentirala je ovako: "To mi laska. Mislim da imam sve što je potrebno da budem Prva dama."

Hoće li nakon Trumpa i pamela osvanuti u Bijeloj kući, još ćemo vidjeti...

Profimedia

Profimedia

 

19. travanj 2024 07:32