StoryEditorOCM
Zoom danaPROVELA JE LJETO U DALMACIJI ZBOG DEČKA

Maja Šuput napokon otkrila svijetu novog odabranika i otkrila zašto je 'kapitulirala'

Piše PSD
16. studenog 2017. - 14:08
maja_suput

Iako se o njenome ljubavnom životu šuškalo, pisalo i nagađalo, Maja Šuput na sve je upite reagirala na isti način - vragolastim smiješkom i dvosmislenim objavama.

Pisalo se da je njen novi odabranik srpski košarkaš, dovodilo ju se u vezu s brojnim poznatim poduzetnicima, pa je Maja svemu tome odlučila stati na kraj. U novoj Gloriji ne samo da je otkrila tko je njen novi odabranik, već ga je ekskluzivno i pokazala.

Sretni par ipak živi zajedno već neko vrijeme, pa su svoju vezu odlučili objaviti i svijetu. Nema više skrivanja, Maja Šuput ljubi zgodnog Puljanina ruskih korijena, Nenada Tatarinova, zbog kojega se čitavo ljeto 'smucala' po Dalmaciji.

Novi dragi, naime, generalni je direktor u D-Resortu Šibenik, luksuznom hotelskom kompleksu, gdje je Maja prvi put spavala tijekom ljetne turneje.

"Šibenik mi je idealna baza jer su blizu Zadar i Split, a kad sam čula da je ondje otvoren atraktivan novi hotel, brže-bolje sam rezervirala sobu", prisjeća se pjevačica za Gloriju.

Tatarinov ju je dočekao osobno, kao VIP gošću, a nakon prvoga susreta u istome hotelu boravila je i sljedeća dva ljeta. Ove godine, priznaje, konačno je 'pala', a sve o životu udvoje otkrila je u novome broju Glorije, koji je u prodaji od četvrtka, 16. studenog.

16. travanj 2024 19:20