StoryEditorOCM
Zoom danaSEKS-BOMBA HRVATSKIH KORIJENA ZAVELA LATINO ZVIJEZDU

Ova bivša balerina natjecala se na američkom izboru za Miss, a snimala je i s Britney Spears

Piše JL
22. studenog 2017. - 20:51
seks

Iako ima tek dva studijska albuma, kolumbijski pop pjevač Juan Luis Londoño Arias, koji nastupa pod umjetničkim imenom Maluma, već je snimio duete sa svjetski poznatim zvijezdama Shakirom i Rickyjem Martinom, a na Instagramu ga prati nešto manje od 30 milijuna ljudi.

Za ovim 23-godišnjim glazbenikom luduju žene diljem Latinske Amerike, ali i šire, no on je već neko vrijeme sretno zaljubljen, i to u seksepilnu Kubanku hrvatskih korijena.

Maluma je, naime, u vezi s 25-godišnjom manekenkom Natalijom Barulich, koja je svojedobno bila zaštitno lice prestižnog modnog brenda Guess, a 2012. natjecala se na izboru za Miss Kalifornije, gdje inače živi.

Atraktivna brineta, čija majka je Kubanka, a otac Hrvat, ponosi se svojim podrijetlom i često ga ističe na društvenim mrežama.

Barulich, inače bivša balerina, pojavljuje se u spotu "Work B**ch" Britney Spears, a početkom ove godine gostovala je i u dečkovu videu za singl "Felices los 4". Prije dvije godine glumila je u kratkom filmu "Set You Free" američkog redatelja Ryana Curtisa.

 

26. travanj 2024 07:15