StoryEditorOCM
Zoom danaNOVA 'STARA' LJUBAV

Selena slavila u badiću s prijateljicama... a onda se pojavio i njezin novi 'stari' dečko

Piše Gloria.hr
2. siječnja 2018. - 21:00
raquelle stevens instagram.JPG

Svjetske medije preplavile su fotografije pjevačice koja na odmoru u Meksiku uživa bez novog 'starog' odabranika, u društvu prijatelja i obitelji. No, pokazalao se da je u Cabo San Lucas i kanadski pjevač dočekao 2018. godinu.

Iako ih paparazzo fotografi nisu uspjeli "uloviti" zajedno, čini se kako su glazbenici Selena Gomez (25) i Justin Bieber (23) ipak zajedno dočekali Novu godinu. Iako se svjetskim medijima proširila vijest kako ponovno prolaze turbulencije u vezi - pogotovo nakon štop je na društvenim mrežama osvanula fotografija pjevačice na odmoru s prijateljicama, u istom je meksičkom obalnom gradiću, popularnom odmaralištu Cabo San Lucasu, 2018. godinu odlučio dočekati kanadski glazbenik.

Preko dana su oboje uživali na suncu, Bieber se opuštao na ležaljkama ispred svoje vile, dok je Gomez paradirala u oskudnom jednodijelnom kupaćem kostimu na plaži, a čini se kako su večer ipak proveli zajedno. Naime, pjevačica po šesti put dočekuje Novu s istim društvom - prijateljicama Raquelle Stevens, Courtney Barry i Ashley Cook, kojima su se pridružili i dečki, a čini se kako je i pop-pjevač stigao na meksičku proslavu u "pet do 12."

Da su ponovno zajedno otkriveno je krajem listopada kad su se pojavile fotografije para u vožnji bicikala, a ubrzo je uslijedio i prvi poljubac pred fotoobjektivima - nakon hokejaške utakmice. Otkako su oživjeli svoju romansu nerazdvojni su, a sve je, navodno, započelo nakon što se glazbenica podvrgnula transplantaciji bubrega koja joj je spasila život. Njihova je veza, s prekidima, trajala od 2011. do 2015. godine.

18. travanj 2024 23:35