StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: KUPCI ZGROŽENI BIZARNIM TRAPERICAMA NA ASOSU

'Koji je ovo...? 630 kuna da mi se vidi ona stvar?!'

Piše Jutarnji.hr
10. siječnja 2018. - 15:44
hlače

Kupci na poznatoj online trgovini Asos ostali su zgroženi kada su prilikom pretraživanja modnih krpica 'naletjeli' na par traperica, ako ih se tako uopće može nazvati, kojima nedostaje dio materijala - na strateškim mjestima.

Naime, hlače od trapera na mjestima gdje trebaju pokrivati donje rublje povezane su metalnim lancima - zapravo, samo s jednim lancem s prednje strane koji drži donji dio hlača da ne završi na podu.

ASOS

 

Čudnovate traperice britanskog modnog brenda The Ragged Priest's koje koštaju 75 funti (oko 630 kuna) netko je objavio na Twitteru i u tren su postale tema dana.

'Koji je ovo vrag?! 75 funti da ti ona stvar ispadne?', 'Zovite me staromodnom, no volim kad mi je stražnjica 'u' hlačama!' - nanizali su se komentari pod fotografijom hlača na Twitteru.

 

Modni brend u opisu obećava kako će ove traperice dodati stav vašem stilu kada ih iskombinirate s običnom majicom i kapom.

Nije ni prvi put da je Asos došao na naslovnice zbog neobičnog dizajna kojeg prodaje: u kolovozu su jedne traperice izrezane straga odmah ispod struka izazvale oštru polemiku, a tu je bila i bizarna suknja-hlače.

 

25. travanj 2024 18:54