StoryEditorOCM
Zoom danaLEŽERAN OUTFIT

Jennifer Lopez čak ni u trenirci i tenisicama ne zna izgledati obično!

Piše Gloria.hr
2. veljače 2018. - 16:01
profimedia-0353437722

Rijetko imamo priliku vidjeti Jennifer Lopez u ovako ležernom izdanju - uobičajeni glamur zamijenila je trenirkom i tenisicama.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez nije izgledala nimalo dosadno u ležernom izdanju u kojem su je paparazzi uhvatili ispred popularnog holivudskog restorana Craig's. Riječ je o jednostavnom donjem dijelu trenirke i pripadajućem džemperu s rol ovratnikom. Džemper je pri dnu nešto kraći i ravno rezan, pa je otkrio slavne atribute Jennifer Lopez. Uz to, Jennifer je nosila bijele tenisice sa zlatnim glitter detaljima.

Naoko nemarno, ali sasvim sigurno pomno svezana punđica, kakve su vrlo popularne među poznatim damama (sjetimo se samo Jessice Biel od prije nekoliko dana), savršeno se uklopila u ležeran outfit, a do izražaja su time došle i velike okrugle naušnice koje je glumica isfurala za večeru u gradu. Nosila je i sunčane naočale, popularne 'avijatorice'.

Njezinog dečka, slavnog igrača bejzbola Alexa Rodrigueza, nije bilo na vidiku, što je prava rijetkost još od veljače prošle godine.

Inače, JLo ovih je dana ostvarila i zapaženu modnu suradnju - zaštitno je lice proljetne kampanje američkog modnog brenda Guess.

19. travanj 2024 10:50