StoryEditorOCM
Zoom danaSLIČNOST JE NEVJEROJATNA

Jelena Leko bez pardona iskopirala nevistu, od glave do pete

Piše PSD
15. ožujka 2018. - 19:44
bbimagehandler.ashx

Iako je bračni status nogometno-manekenskoga para Leko još uvijek upitan, mnogi su im već odavno nalijepili etiketu 'razvedenih', pa su tako i Jerkova sestra Jelena i supruga Iva u više navrata prozivane 'bivšim šogoricama'.
Cure su ipak, i nakon možebitnog kraha braka, ostale dobre prijateljice, ako ne i najbolje. Časte se redovito komplimentima, srcima i svime što ide uz to, a njihovi provodi za pamćenje obilježeni su svaki puta na Instagram profilima obje atraktivne crnke.
Njihova druženja znala su 'isprovocirati' i poneki peckavi komentar o Jeleninim pokušajima kopiranja 'neviste'; od pojave, odjeće i frizure, svima je jasno da cure liče kao jaje jajetu. Tko tu koga kopira pak nije bilo jasno do zadnje Jelenine objave na Instagramu.
 


Kako su ovoga ljeta svi primijetili Ivino fatalno izdanje u Zarinoj haljini na cvjetove, nismo se mogli ne prisjetiti te modne lekcije. Očitala ju je očito i šogorici, jer je i Jelena uskočila u identičnu opravu, a 'iskopirala' je Ivu čak i frizurom. Sličnost je uistinu nevjerojatna, ali pripisat ćemo ju onoj 's kim si, takav si', budući da su druženja intenzivna.  

 

 

24. travanj 2024 07:27