StoryEditorOCM
Zoom danaKĆI MUSTAFE NADAREVIĆA ODUŠEVLJAVA IZGLEDOM, A IMA I ZANIMANJE O KOJEMU SANJAJU MNOGE DJEVOJKE:

Za mene je to 'klik' u moju intimu...

Piše PSD
16. ožujka 2018. - 14:39
nana

Prelijepa Nana Nadarević ima ime koje će sigurno mnoge u startu zaintrigirati. Otac joj je glumačka legenda na ovim prostorima, Mustafa Nadarević, ali Nana definitivno ne živi na tatinoj slavi.
Dapače, ova talentirana djevojka je 'na sve strane'. Zaljubljenica u make-up, svoju je strast pretvorila u hobi, a potom i posao. Nana je PR menadžerica jednog od najpoznatijih brendova na svijetu, MAC kozmetike, pa upravo njoj mnoge Hrvatice mogu zahvaliti što im je u njihovim gradovima uopće dostupna ova marka.

"Žena, majka, kraljica", opisuje sebe Nana. "Šalim se, nisam majka, a ni kraljica. Ja sam MAC Cosmetics PR Manager za Adriatic regiju, ujedno sam i žena", dodaje šaljivo.

Osim što zastupa MAC za Hrvatsku i Srbiju, Nana je prilično aktivna na društvenim mrežama, a oduševljava pogotovo duhovitim crticama iz privatnog života. Kako su mnogi primijetili, humor je definitivno naslijedila od oca. Njene objave i 'storyje' pratitelji su već prozvali pravim malim humorističnim serijama.

Bavi se i onime o čemu mnoge djevojke još od pojave 'Seksa i grada' sanjaju. Baš poput Carrie Bradshaw, Nana piše o 'ženskim' temama koje ju inspiriraju; odnosima s partnerom, prijateljicama, ali i o vlastitim kompleksima i strahovima. Njenu kolumnu mnoge zato pobožno prate, a za Gloriju je Nana otkrila i kako nije uvijek jednostavno otvoriti se...

"Volim započeti razgovor s nepoznatom djevojkom na temu kolumne i čuti tuđa mišljenja. A tuđa mišljenja su ujedno i najgora stvar. S kolumnom u kojoj pišeš o sebi izlažeš se svakoj osobi koja klikne na tekst. Ljudima je to samo 'klik' na tekst, ali za mene je to 'klik' u moju intimu", priznala je Nana.

Što se tiče njenoga 'influencerstva' na Instagramu, na kojemu je prati 7500 sljedbenika, Nadarević kaže ovo:
"Recept je jednostavan: dobro svjetlo i strpljiv muž iza objektiva!"

26. travanj 2024 06:16