StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: NIVES IVANIŠEVIĆ PRVI PUT POKAZALA TRUDNIČKI TRBUŠČIĆ

Usosila ju je Doris: 'Ako nekoga zanima gdje su Malena i Klepetan svili svoje gnijezdo'

Piše Jutarnji.hr
8. travnja 2018. - 16:25
nives ivanišević

Nakon što su lani u prosincu naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević i radijska voditeljica Nives Čanović ljubav okrunili brakom, skladni par trenutačno proživljava trenutke slatkog iščekivanja svojeg prvog djeteta. To službeno nisu potvrdili, ali sve šire haljine na javnim događanjima indirektno su govorile u prilog iščekivanju bebe, piše Jutarnji list.

Premda je bilo jasno da se takva vijest neće moći dugo skrivati, uslugu Nives je napravila njezina prijateljica i kolegica s Narodnog radija, Doris Pinčić Rogoznica. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su se približile velikim trbusima.

‘Evo ako nekoga zanima gdje su Malena i Klepetan svili svoje gnijezdo. Pa iznad naše redakcije očito’, napisala je Doris uz objavu na svom Instagramu.

 

Doris će za koji mjesec postati majka djevojčice. Svoje prvo dijete, sinčića Donata, Doris je rodila u veljači 2014. godine, a na rođendan svoga supruga Borisa televizijska je voditeljica obznanila da ovaj put nosi curicu.

Za razliku od nje, Goran Ivanišević i njegova supruga Nives ne žele niti potvrditi, niti demantirati vijest. Proslavljeni tenisač već ima roditeljskih iskustava, no njegovoj Nives će ovo biti prvo takvo iskustvo. Goran iz prvog braka s Tatjanom Dragovićima kćer Amber i sina Emanuela. Iako su se razveli prije pet godina, bivši supružnici ostali su u korektnim odnosima, piše Jutarnji list.

19. travanj 2024 18:33