StoryEditorOCM
Zoom dana'KAD VIDIM OVO, DOĐE MI DA PORADIM NA SEBI'

Luce Lugomer objavila fotografiju od prije 20 godina, biste li ju prepoznali?

Piše J.V. /PSD
18. travnja 2018. - 19:23
luce

Fotografije naših slavnih iz mladosti uvijek nas razvesele, nešto manje nego njihove pratitelje, istina, ali barem osvježe profile krcate potpuno istim fotografijama. Postoji valjda i neki broj koji bi označio da se sa selfijima jednostavno pretjeralo.

Ovaj put jednom 'starom' nas je 'počastila' Lucija Lugomer, naša ponosna plus size manekenka, koja u svojoj figuri uživa više nego u ičemu drugome. Simpatičnu usporedbu 'nekad i sad' objavila je na svome Instagramu, a kako bi zadržala svoj prepoznatljivi objavni stil, napisala i poruku 'maloj sebi'. Punu poticaja, dubokih poruka i emotivnih frazi, kao i uvijek.

"O, mala ja, kako bih voljela da sam bila svjesnija sebe i manje zabrinuta što će ostali misliti. Ne možeš dati drugom ljudskom biću odgvornost za svoju sreću... Brini o sebi i na taj način pridonijet ćeš promjeni u svijetu. Voli te Lucija", poručila je djetinjoj sebi Lugomer.

Od poruke, mnoge je više zaintrigirala nevjerojatna sličnost na današnju Lucu, iako je prošlo punih dvadeset godina. "Ista si", "Isti osmijeh, pogled...", poručili su joj pratitelji. Neki ju pak, ovako našminkanu i dotjeranu, nisu prepoznali, pa su zaključili:

"Kad vidim ovo, dođe mi da poradim na sebi!"
 

 

24. travanj 2024 11:20