StoryEditorOCM
Zoom danaSUPERBAKA: NAJSTARIJI MODEL ZA DONJE RUBLJE NA SVIJETU

60-ih sam bila 'Playboyeva' zečica i nastavljam raditi do smrti...

Piše L.L. / PSD
24. travnja 2018. - 16:22
superbaka

Zašto bi ljepota bila ograničena godinama?

To je pitanje postavila bivša “Playboyeva“ zečica Dorrie Jacobson kad je odlučila postati, kako ona to kaže, "najstariji model za donje rublje na svijetu". S 83 godine gđa Jacobson je osjetila da je važno starijim ženama pružiti osjećaj samopouzdanja i nadahnuti ih da se suprotstave standardima ljepote koje postavlja društvo, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Zašto odjednom s 80 godina okolo paradiram u donjem rublju? Jer želim ohrabriti žene da prihvate svoje tijelo u svakoj dobi. Društvo je opsjednuto mladošću, a ja želim proširiti tu definiciju i uključiti žene svih dobi. Zašto moramo biti mlade i savršene da bi bile lijepe - napisala je u objavi na Instagramu.

Gđa Jacobson vodi Instagram račun pod imenom "Senior Style Bible". Tu redovito raspravlja o tabu temama kao što su predrasude zbog godina i ljubav prema sebi u svakoj dobi.

Prabaka je sakupila impresivan broj pratitelja, njih 26.600, koji prate svaki njen modni potez na Instagramu, dok je na Facebooku prati 25.000 ljudi.
 

Gđa Jacobson je 60-ih bila “Playboyeva“ zečica za Hugha Hefnera u Chicagu i u New Yorku i planira biti model dok god to bude moguće.

- Godine nisu broj. To je stav - rekla je u intervjuu za BBC. Na pitanje zašto je u svojoj dobi i dalje model za donje rublje, objašnjava zašto joj donosi toliko zadovoljstvo.

- Radim to za sebe jer mi daje samopouzdanje i osjećam se mladenački - rekla je.

Mnogi njeni pratitelji su izrazili divljenje prema modnoj blogerici: "Ovaj tjedan ću navršiti 53 godine i odbijam se ponašati u skladu s godinama! Zašto bi! Nadahnjujete me.", jedan je od komentara na Instagramu.

"Mislim da je to super. Zašto u Vašim godinama ne možete biti seksi?", komentirao je drugi pratitelj, prenosi Slobodna Dalmacija.

 

Privlačnost nema godine
Gđa Jacobson ne vidi razlog zašto bi društveni standardi diktirali što nositi ili kako se ponašati samo zbog toga koliko godina imate. "Ženinu privlačnost ne određuje broj", napisala je na Instagramu.
25. travanj 2024 10:18