StoryEditorOCM
Zoom dana'KAKO TE POPRAVE, SVAKA ČAST'

Društvene mreže ponovno progorile zbog Sevinog mlađahnog 'selfija', pa smo se prisjetili i nekih njenih starijih izdanja

Piše J.V. / PSD
12. svibnja 2018. - 13:12
severina1

Ponekad je dovoljan jedan jedini 'selfie' na Instagramu da izazove pravu lavinu komentara i 'lajkova', toliko ekspresnu da je, zbog čiste jednostavnosti, i nastao termin 'zapaliti društvene mreže'.

Ovaj put progorilo je zbog Severine, a još se uvijek ne možemo načuditi količini komentara koji pristižu...

Pjevačica se bacila na posao, kako je i navela u opisu fotografije, a u pauzi je odlučila podijeliti s fanovima fotografiju sebe same. Ne bi tu bilo ništa čudno da nisu ama baš svi njeni pratitelji uglas odlučili prokomentirati kako predivno izgleda.
 


"Svaki dan sve ljepša", "Najljepša si od sviju žena", "Seve, ti ne planiraš stariti?", pišu i pristižu pohvale. 
Uz puste komplimente, Splićanka je dobila i jednu opasku, koja nas je natjerala da se prisjetimo i nekih starijih izdanja, usporedbe radi. 

"Kako te poprave, svaka čast, što starija to mlađa!", primijetila je jedna pratiteljica, a jedna je ukazala i da je dobro "dok ima filtera". 

Jasno da se zvijezde časte raznoraznim tretmanima, ali je li uistinu Seve "neprepoznatljiva", kako je podvukao jedan komentator, ili je ipak do filtera? Zavirili smo u arhiv, izvukli pokoju fotografiju, a na vama je da prosudite sami. 

 

25. travanj 2024 22:45