FOTO: POJAVILA SE U BIG BROTHERU I ŠOKIRALA SVE Talijani zgroženi izgledom poznate Hrvatice: Bila si tako lijepa, a sad sličiš na Michaela Jacksona!

FOTO: POJAVILA SE U BIG BROTHERU I ŠOKIRALA SVE

Luigi Favoloso (30), bivši dečko Nine Morić (41), natječe se u novoj sezoni talijanskog Big Brothera, a zagrebačka manekenka s milanskom adresom u utorak navečer nakratko je ušla u BB kuću, piše Jutarnji.hr.

Dan poslije Ninina pojavljivanja u realityju, svi su komentirali njezinu zastrašujuću transformaciju. Morić, naime, nikad nije izgledala ovako "plastično", pa ni ne čudi što su se društvene mreže u rekordnom roku "zažarile" od negativnih komentara.

- Pobogu, što si je ova nekad lijepa žena napravila od lica?! Natečena, neprepoznatljiva... Loša kopija Michaela Jacksona! Gora je od Batmanova Jokera! Mrtva nevjesta, baš kao ona iz filma Tima Burtona! A može proći i kao Cruella de Vil iz '101 dalmatinera' - napisali su zgroženi Talijani.

 

Morić im je kratko i jasno odgovorila kako "(na svome nosu) nikad ništa nije korigirala", a vjerujete li joj ili ne, prosudite sami.

 

 

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije