StoryEditorOCM
Zoom danaSVETLANA JE GORLJIVA RUSKA NAVIJAČICA, UZ TO I OPASNO ZGODNA:

Pogledajte u kakvom je izdanju jučer bodrila 'svoje', bit će vam jasno zašto ekipa oko nje nije pratila utakmicu

Piše PSD
2. srpnja 2018. - 23:53
bbimagehandler.ashx

Svetlana Bilyalova ruska je Instagram manekenka, koja je svoju zanosnu pojavu uspjela preko aktivnosti na društvenim mrežama pretvoriti u ekstremno profitabilno zanimanje. Od modela na vlastitim 'selfijima' do glavnog lica modnih brendova, Svetlana se "probila" na modnu scenu u rekordnom roku.

No čak i uza sve svoje angažmane, dva profila na Instagramu i još nekoliko na ostalim društvenim platformama, manekenka je ipak stigla podržati "svoje" na jučerašnjoj utakmici Rusije i Španjolske. Pa iako je ovo Svjetsko prvenstvo iznjedrilo more fotografija ljepotica s tribina, moramo priznati da je rijetko koja ostavila publiku bez teksta kao ova Ruskinja.
U prozirnjikavoj bijeloj majici i bez grudnjaka, Bilyalova je plijenila poglede onih sretnika koji su bili dovoljno blizu njenoj poziciji na tribinama. Najgorljivijima je utakmica ipak odnosila većinu pažnje, no ne sumnjamo da su pogledi bježali i prema ovoj Ruskinji.
 

 


"Čisti seks", komentirali su njeno izdanje na društvenim mrežama, jer uz onakav "top", manekenka je odlučila odjenuti i minijaturnu minicu.
"Tako sam sretna i ponosna!", napisala je ozareno nakon što je Rusija izborila prolaz dalje, a njena fotografija s tribina izazvala je pravi rafal komplimenata, od kojih su mnogi, začudo, potekli i od poražene španjolske ekipe. Neki znaju dostojanstveno i izgubiti, čini se, a gubitak im je barem malo, vjerujemo, ublažio i pogled na Svetlanu.

20. travanj 2024 09:24