StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: BIVŠA MISICA ANA SASSO IZAZVALA UZDAHE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Izgleda dvadesetak godina mlađe: 'Koji je tajni recept za ovakvu figuru?'

Piše JL
10. kolovoza 2018. - 12:57
Ana Sasso

Premda Ana Sasso danas više nije javna osoba, a od reklame koja ju je proslavila prošlo je 35 godina, ona i dalje poput magneta privlači poglede i komentare.

55-godišnja bivša Miss Jugoslavije besprijekornom linijom i dalje mami uzdahe. Na Facebooku je objavila nekoliko novih fotografija u bikiniju i dobila niz komplimenata.

‘Ostala si uvik ista’, ‘Koji je tajni recept za ovakvu figuru? Hoće li ta dugo skrivana tajna biti otkrivena’, ‘Jednom miss, uvijek miss’, ‘Morska sirena’, ‘Bezvremenska žena’, ‘Kao nekad! Godine su mnoge prošle, ali tilo ostalo isto’, ‘Boginja’, 'Nema zgodnije žene', samo su neki od komentara.

 

Ana je prije nekoliko godina u razgovoru za magazin Gloria otkrila da su za ovakvu liniju zaslužni redovni treninzi. Vježba tri puta tjedno po dva sata.

 

‘S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom’, rekla je Ana.

 

26. travanj 2024 05:57