StoryEditorOCM
Zoom danaPTIČJA PERSPEKTIVA

'Zašto sam sise ostavila doma?' Atraktivna voditeljica kritikom na vlastiti račun potakla zaista burnu raspravu, žene traže analizu muškog 'stanja i imanja'

Piše SD
13. kolovoza 2018. - 21:46
61471014-ivana-miseric

Jedna od javnosti najzanimljivijih radijskih voditeljica, Ivana Mišerić, koja je naklonost publike stekla i kao vrsna natjecateljica u showu "Tvoje lice zvuči poznato", objavom fotografije s mora u kupaćem kostimu izazvala je (ne)očekivano burnu raspravu.
Snimajući selfie iz pričje perspektive na odmoru u Novigradu, Ivana je u statusu navela sljedeće:  "Pametno pitanje....zašto si sise ostavila doma? Hm. Pa zato što mi nisu stale u auto dok sam se pakirala za godišnji. Nisam nikada gledala grudi kao mjerilo za dobru ženu, možda zato što ih nikada nisam imala. Ono što znam je da, kad budem htjela veće, ću si ih kupiti, meni je dobro s ovima koje (ne)imam."


Dakako da nije trebalo dugo čekati na riječi podrške i nebrojene komplimente poput: "Prekrasna si, ništa ti ne fali!", "Tako je carice", "S njima ili bez njih, ženska ti si avion... I ne, nemoj si ih nikad kupiti!", "Nećeš jer ti ne trebaju. Privlačnost je neovisna o sisama"... Čule su se i poznate "blagodati neimanje velikih grudi" poput: "Možeš trčati", "Možeš spavati na stomaku" i "Ljudi te slušaju dok pričaš", ali posebno je "goropadna" bila skupina aanalitičarki koja je ovakvo pitanje o "neimanju grudi" pripisala muškom spolu.
Premda Ivana Mišerić nigdje nije navela da joj je takav upit uputio muškarac, djevojke su "spremne za protuudar".


"Pitaj ti njega šta je on ostavio doma... Ti sigurno nisi ništa!",  "On je očito ostavio svoj IQ", "Pa dobro, nek' frajer pokaže šta on ima. Čisto da se uvjerimo u onu staru 'rugala se sova...'", "Pored svih muškaraca bez muda, ja da brinem što imam male sise?!?" - tek su neki od najborbenijih. 
Ipak, jedna je gospođa savršeno poentirala raspravu koja je nedvojbeno zabavila sudionike. 
"Bitno je da su zdrave! Da znaju koliko žena vodi životne bitke za zdrave grudi, ne bi im padali na pamet glupi komentari..." 

24. travanj 2024 04:29