StoryEditorOCM
Zoom danaLIJEPA SARA PRAVA JE GOTIK ZVIJEZDA!

Kći legendarnog pjevača Bijelog dugmeta nije tipično dijete poznatih roditelja pa se za uspjeh bori sama

Piše 100POSTO.HR
9. rujna 2018. - 13:40
voja

Mladen Vojičić Tifa generacijama je poznat po svom upečatljivom vokalu, a njegov talent naslijedila je i njegova kći Sara. Zgodna Sara Vojičić profesionalno se bavi glazbom u gotik metal grupi 'Dolia' kao vokal, a usto je vrsna violinistica, taj instrument svira od pete godine života. Mlada djevojka talent je naslijedila od oca, a ljepotu od majke. Svoju karijeru ne gradi na skandalima, niti na činjenici da joj je otac glazbena legenda s ovih prostora već isključivo pokušava osvojiti scenu vlastitim sposobnostima.

Kada su je u intervjuu za Dnevni avaz pitali za roditelje Sara je rekla da oca nikad nije htjela pretjerano uplitati u svoju glazbenu karijeru. 'Rekao mi je da je uvijek tu za mene što mi treba, ali da bi se trebala izboriti sama. Slažem se s tim, mada u posljednje vrijeme često sjedimo navečer, pričamo o tome što smo radili, dokle stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što radim'. Ne komentira previše priče o svom ocu u medijima pa se od toga suzdržala i kada je izbio skandal u Budvi, gdje se Tifa potukao s Alenom Islamovićem.

Zgodna Sara prava je gotik zvijezda, a u bendu u kojem pjeva našla je i partnera te je sretno zaljubljena u gitaristu benda.

 

24. travanj 2024 06:14