StoryEditorOCM
Zoom danaREGIONALNA POP ZVIJEZDA KOJU JE MUŽ BRUTALNO PRETUKAO PROGOVORILA O MUČNOM RAZDOBLJU

'Ja sam svoje isplakala, više ne plačem!'

Piše JL
21. rujna 2018. - 18:51
Nataša Bekvalac

Srpska pop zvijezda Nataša Bekvalac je iz svega kroz što je prošla proteklih mjeseci izašla još jača.

Podsjetimo, srpska pjevačica Nataša Bekvalac i IT stručnjak Luka Lazukić vjenčali su se lani u rujnu, krajem veljače ove godine dobili su kćer Katju, no stvari su krenule krivim tokom.

Naime, Luka je prije nekoliko mjeseci brutalno pretukao 37-godišnju glazbenicu, nakon što mu je ona u mobitelu pronašla ljubavne poruke koje je slao drugim ženama.

Srpski mediji pisali su kako je pobješnjeli Lazukić Natašu šakama udarao u ranu od carskoga reza, nakon čega ju je i divljački vukao po stanu.

Na sve ono što je proteklih mjeseci preživjela, Nataša se više ne želi osvrtati. Danas uživa u ljubavi porodice i prijatelja, druženju sa kćerkama Hanom i Katjom, a vratila se i svojoj velikoj ljubavi - glazbi i snimanju spotova.

- Jedva čekam 25. rujna, da vidim kako će publika odreagirati na ono što sam dugo spremala. Riječ je o pjesmi 'Mala plava'. Moja prijateljica koja je pisala tekst, Bojana, bila je jako inspirirana. Provele smo i neko vrijeme zajedno, tako da je Bojana i te kako bila inspirirana mojim životom. Nisam zaplakala kada sam pročitala reči, jer sam ja svoje isplakala, više ne plačem. Moram priznati da sam se naježila kada sam je čula, to mi se dugo nije dogodilo. Znala sam da je to to i da je moram snimiti - kazala je Blicu Nataša.

- Za ovo razdoblje koje je iza mene, kada nisam radila, puno više sam počela poštovati svoj posao i shvatila sam da ne bih mogla živjeti bez glazbe. Nemam puno vremena osvrtati se na prošlost, na pogrešne izbore i loše ljude. Imam dvoje djece u različitim uzrastima, koja zahtevaju moju punu pažnju i posao koji obožavam, tako da sam se fokusirala na kćerke i karijeru. Uživam u svemu što mi se trenutno događa - iskrena je pevačica.

Na pitanje da li i dalje, nakon svega, vjeruje u pravu ljubav, spremno odgovara:

- Naravno, čemu život ako ne verujete u ljubav?!, zaključuje Nataša.

23. travanj 2024 22:09