StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: OTIŠLA JE PREKO BARE SAMO S JEDNIM CILJEM - OSVOJITI AMERIKU!

Talijanska seks bomba izašla iz hotela i napravila opću pomutnju na ulici

Piše Damjan Raknić
24. rujna 2018. - 18:12
Claudia Romani

 

 

Talijanska manekenka i zvijezda reality televizije Claudia Romani (36) preko vikenda je dodatno ugrijala već vrući Miami, američku prijestolnicu tuluma i društvenim pravilima neopterećenih oskudno odjevenih žena na ulicama - prenosi Jutarnji.hr.

Romani je fotografirana kako su šeće četvrti South Beach u prozirnoj crnoj haljini od čipke ispod koje je nosila crni grudnjak i crne tange, takođe s elementima čipke. Na stopalima je prema svemu sudući nosila cipele na petu Christiana Louboutina. Talijanka iz grada L'Aquila spremno je pozirala fotografima agencije Backgrid prije nego što je produžila do ne tako davno renoviranog hotela Loews.

Miami, FL - Italian model and reality TV star Claudia Romani was seen walking on South Beach in a completely see through lace mini dress with a black lacy thong. Claudia stopped to strike a few poses as she headed back to the Loews Hotels.
Pictured: Claudia Romani
BACKGRID USA 23 SEPTEMBER 2018, Image: 388088455, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

 

Romani na dijelu svoje slave može zahvaliti časopisima FHM, GQ, Maxim, Cosmopolitan, More! i Playboy koji su objavili njezine izazovne fotografije. Talijanka se kao tinejdžerica preselila u Dansku gdje ju je 2006. godine danski FHM proglasio jednom od 100 najseksi žena na svijetu. Meksički GQ ju je 2013. godine proglasio jednom od najljepših žena koje su obilježile 2012. godinu.

Tu joj je vjerojatno pomogla činjenica da ju je internetska stranica televizijske stanice VH1 2012. godine proglasila manekenkom s najboljim tijelom za bikini.

18. travanj 2024 19:52