StoryEditorOCM
Zoom danaŠIME VRSALJKO NOVOM OBJAVOM UZBUNIO INSTRAGRAM

"Kakve su ti to gaće?!"

Piše Slobodna Dalmacija
4. listopada 2018. - 13:15
1_hrvatska_engleska160-110718

Koji nogometaš ima najbolju, a koji najgoru frizuru? Čija je frizura najpopularnija, a čija potpuni promašaj? I ova pitanja, jednako kao i ona o nečijem transferu i težini ugovora, baš kao i razini igre u sezoni, teme su o kojima se raspreda među nogometnom publikom.

Posebno otkad je ona postala podjednako i muška i ženska.

Odjevni stil svjetski proslavljenih nogometaša također je često tema analiza, što ne čudi s obzirom na činjenicu da sami igrači itekako daju povoda za to.

Jer oni modu vole. I rado na nju troše. Koliko su uspješni i koliko će im se uložena sredstva isplatiti u postizanju dobrog stila, to je već inspiracija za duža raspredanja.

Posljednja objava popularnog hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka na Instagramu otvorila je debatu o - duljini hlača. Miljenik hrvatskih navijača, kao i milanskog Intera, prošetao je, naime, u trenirci skrtaćenih nogavica izazvavši istu količinu oduševljenja i sablazni.

"Zašto su ti gaće tako kratke?!", "Malo ti je kratka trenirka!", "Lip si ko slika, ali mi nije jasno zašto nosite sve uže i kraće trenirke, pa sve nešto što odstupa od muškosti. Još će klubovi proizvesti dresove sa suknjicama" - tek su neki od komentara pratiteljica.

Usko i kratko omiljeni je odjevni stil brojnih nogometnih aseva. Nekima trend laska, na drugima izgleda smiješno. Neki su nogometaši, poput Talijana Claudija Marchisija, Andree Pirla ili sad već klasika Davida Beckhama, rođeni s dobrim genskim modnim zapisom i svaki trend znaju sjajno nositi i prilagoditi sebi.
19. travanj 2024 12:00