StoryEditorOCM
Zoom danaLANA JURČEVIĆ ISKOPIRALA RIHANNU ZA PIR INFLUENCERICE I NOGOMETAŠA

U bijelome od glave do pete slavila s ostalim poznatim Hrvaticama…

Piše J.V./Slobodna Dalmacija
8. listopada 2018. - 16:15
bbimagehandler (2)

Influencerska i ostala društveno aktualna krema skupila se ovoga vikenda na vjenčanju poznate poduzetnice i "Instagramuše", Petre Škode Štrok i nogometaša Josipa Konyita.

Nije ni čudo, budući da su obje strane ovoga para itekako aktivne i poznate u blogerskom svijetu, pa su im i na piru osvanule brojne osobe iz javnog života, između ostalih Lana Jurčević; nju prvu ističemo budući da je pjevačica ponudila najzanimljiviji "outfit" od svih ostalih "djeverušica", kako su se cure same nazvale na društvenim mrežama. Izdanje za svaku pohvalu, ali - već viđeno.

Pjevačica je, naime, kompletno iskopirala Rihannin "look" s Met gale 2014., a iako je u njemu izgledala sjajno, mnogi su primijetili i da izgleda prilično "mlado", u ovom slučaju, doslovce izgleda poput mlade. 

 

No kako joj prijateljica Petra to nije zamjerila, nećemo ni mi. Ionako su i ostale djeveruše osvanule u bijelome, izuzev Paule Sikirić, nekadašnje voditeljice na narodnjačkom radiju koja se odlučila za zlaćano izdanje sa šljokicama. 

Kako se pak ekipa zabavljala, jasno je iz brzinskog pretraživanja društvenih mreža koje vrve fotografijama s vjenčanja. I Maja Šuput, koja je, naravno, zabavljala okupljene (a tko drugi?) pohvalila se na svome Instagramu uvidom u pirsku atmosferu.

 

 

20. travanj 2024 08:14