StoryEditorOCM
Zoom danaINFLUENCERICA U NEVJERICI

'Ostajem doma, ne idem nigdje više!' Što je to toliko iznerviralo Ellu Dvornik?

Piše Barbara Marinović/100posto
12. listopada 2018. - 16:31
1440x620_153

'Ostajem doma, ne idem nigdje više', odlučno je napisala Ella Dvornik na kraju objave u kojoj se osvrnula na stalne sastanke koje pohodi. Mnogi će se s blogericom složiti, hrvatska sklonost sastančenju zaista je jaka. Budući da vodi vlastiti posao s blogom i društvenim mrežama, potrebno je odraditi pokoji sastanak, no Ella smatra da je ovo što se u Hrvatskoj događa jednostavno previše, donosi portal 100posto.

'Nitko ne ide na sastanke koliko Hrvati idu na sastanke. Čovječe. Za sve moraš na sastanak, ode ti doslovno cijeli radni dan na sastanke. Onda ne stigneš ni raditi što si dogovorio na sastanku jer si na nekom drugom sastanku. A kad dođeš na sastanak skužiš da si sve mogao riješiti preko maila. Od sad kad me netko pita čime se bavim, reći ću 'sastančim'. Profesionalna sastančarka. Dogovaram poslove koje ne stignem odraditi jer idem na sastanke dogovarati druge poslove koje neću stići raditi', napisala je Dvornik o svojim mukama.

Dodala je i na Instagramu da joj pola živote ode na sastanke. Zaposlenoj majci, pretpostavljamo, nije baš jednostavno jurcati cijelo vrijeme uokolo, pogotovo s obzirom na to da je Balie sve veća i zahtjevnija, uskoro joj se bliži i prvi rođendan.

Nedavno se Ella osvrnula i na činjenicu da će malena za mjesec dana proslaviti svoj prvi rođendan. 'Cijela godina s njom, toliko se toga dogodilo, imam osjećaj da se jučer rodila. Nekad se ustanem i vidim ju kako stoji na nogama i pitam se 'di je ona mala pikulica s 2,9 kg koja je samo ležala i gledala'. Eno je, sjedi, stoji, sama jede, pere zube, priča nešto, ništa ju ne razumijemo, ali priča. Hahar mali, samo što ne postane pravi mali čovjek. Stvarno vrijeme leti kad imaš djecu', zaključila je poznata majka.

26. travanj 2024 12:07