StoryEditorOCM
Zoom danaJESENSKI ĐIR GRADOM

Kul čizmice od 2000 kuna zbog kojih ju gleda cijela špica

Piše Gloria.hr
14. listopada 2018. - 21:42
Spica_031018_016
Povratak u Zagreb iskoristila je za shopping, a na šetnji špicom pokazala je nove čizmice talijanskog brenda koje će joj biti favorit ove jeseni.
 

Iako u Beogradu radi na novoj seriji 'Pogrešan čovjek', scenaristica i producentica Jelena Veljača redovito se vraća u Zagreb i vikendom prošeće po špici svojeg rodnog grada. Beograd joj je postao novi dom na godinu dana, koliko će snimati svoj novi projekt, u kojem glumi i njezin bivši partner Dražen Čuček, a manju ulogu ostvarila je i njihova kćerkica Lena.

Spica / Zagreb 03.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Jelena Veljaca
Maja Jurović

I dok je se rijetko može vidjeti bez njene jedinice koja će za dva mjeseca proslaviti treći rođendan, Jelena si je s povratkom u Zagreb priuštila odlazak u shopping i pokazala da je pronašla čizmice koje će joj biti favoriti ove zime. Uz kaput s romb uzorkom i resicama, koji je u skladu s njezinim boho modnim izričajem i kratku crnu haljinu, 37-godišnja scenaristica i producentica nosila je bež čizmice s kontrastnim, crnim vrhom modne kuće Via Roma 15. Model od antilopa i kože odlično pristaje uz jednobojne stajlinge, osobito u crnoj boji, dok ga je Jelena Veljača kombinirala s upečatljivim kaputom.

Spica / Zagreb 03.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Jelena Veljaca
Maja Jurović

Zahvaljujući potpetici od 6,5 centimetara, čizmice u dvije nijanse su idealan odabir za šetnju gradom, a za model talijanskog brenda treba izdvojiti gotovo 2000 kuna.

Spica / Zagreb 03.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Jelena Veljaca
 
19. travanj 2024 16:26