StoryEditorOCM
Zoom danaVEĆ SU PET GODINA U BRAKU

Gdje je nestala Fani Kerum? Prošlo je već devet godina otkad je Željko javno objavio da zbog nje ostavlja ženu

Piše 100 posto
20. listopada 2018. - 15:41
1440x620_1539962707rachlin_otvaranje20-280811

Gdje je nestala Fani Kerum? Od kad se posljednji put zgodna poduzetnica i supruga poznatijeg Željka pojavila u javnosti prošlo je godinu dana. Tada je s Kerumom pod ruku izašla na birališta za vrijeme lokalnih izbora u Splitu. Zablistala je tada Fani, i to pod noseći pod rukom Fendijevu torbicu vrijednu sveukupno minimalno 18 tisuća kuna. Jer verzija mijenjajućeg remena koji je nosila košta oko 850 eura, a sama torbica između 12 i 20 tisuća kuna. 'Ima se, može se, fala dragom Bogu!'

CROPIX

CROPIX

Iako su mnogi bili skeptični da će ljubav para potrajati, dokazali su Fani i Kerum da su jači od svega! Prošlo je sada već devet godina otkako je u legendarnom istupu na TV Dalmaciji Kerum objavio da se rastaje jer je već pet godina u vezi s drugom ženom i s njom čeka dijete. Najavio je da se iz tog razloga rastaje od supruge Ane, s kojom je dotad proveo 19 godina, piše 100 posto.

Počela je tu turbulentna ljubavna priča Keruma i Fani, tada Horvat. U međuvremenu su dobili troje djece, navodilo se da su prekidali zbog njegove nevjere, no to nikada nije potvrđeno. Ljutio se Kerum na bezobrazna pitanja o prekidima i nevjerama, i držao se priče o ljubavi s Fani. A ta ljubav potvrđena je sa dva sina izvan braka i kćerkicom Eleonorom koju su dobili kao bračni par.

Jadran Babic / CROPIX

Jadran Babic / CROPIX

Vjenčali su se Kerum i Fani 2013. godine u Rimu. Prije negoli je i postala njegova žena, Fani je postala vlasnica četiri tvrtke, 11 trgovina, jahte... Da su kojim slučajem glasine o Kerumovim nestašluscima bile istinite, velika bi se imovina morala dijeliti. No, to se nije dogodilo. Otkako su se vjenčali i dobili još dvoje djece, glasine su se utišale. U Rimu je svadbi prisustvovalo dvadesetak uzvanika.

Zanimljiva je Fani javnosti jer nikad ne daje izjave, uvijek je tip top sređena, ima problema s parkiranjem i drži Keruma koliko toliko pod kontrolom! Ne može to svatko!

Damjan Tadic / CROPIX

Damjan Tadic / CROPIX

24. travanj 2024 18:31