StoryEditorOCM
Zoom dana'PA DOBRO LJUDI, ŠTO JE VAMA? SRAM VAS BILO!'

Zgroženi policajci nisu mogli vjerovati što se događa ispred lokala u kojem se čovjek borio za život

Piše Jutarnji.hr
3. studenog 2018. - 18:59
_104148961_e580f68c-7024-44f2-b927-6d8aa55a1c3b

Nizozemski policajac Gerwin Ouwehand nije mogao vjerovati svojim očima kada je ugledao prizor ispred restorana u Den Haagu. Naime, dok su on i njegov kolega unutar restorana pokušavali spašavati život muškarcu kojem je pozlilo, ispred lokala skupilo se mnoštvo koji su pokušavali svojim mobitelima ovjekovječiti dramu koja se upravo odvijala u lokalu, piše BBCprenosi Jutarnji.hr.

- Ovo nije istina. Muž mi tu leži i bori se za život, a oni samo snimaju, zgroženo je primijetila supruga nesretnog muškarca.

Njezin dojam dijeli i gore spomenuti policajac koji je na Facebooku podijelio svoje zgražanje.

- Bila je srijeda navečer kada smo dobili poziv za intervenciju. Pohitali smo na lokaciju, a u restoranu je žena pokušavala oživjeti supruga koji je ležao na podu. Izveo sam preostale ljude iz restorana, a onda su stigli i ostali kolege s prijenosnim defibrilatorom i preuzeli oživljavanje.

Potražio sam pogledom suprugu unesrećenog. Sjedila je za stolom, užasno potresena.

'On neće umrijeti, zar ne?', pitala nas je, a dok smo je pokušavali smiriti pogledali smo kroz prozor i ugledali skupinu od nekih 20-30 ljudi koji su se gurali kako bi mobitelima snimili što se događa.

Tada sam izgubio živce, izjurio van i poručio svima: 'Zar vas nije sram? Maknite se!'.

U tim trenucima oporavljao se i muškarac kojem je pozlilo te je polako dolazio k svijesti. Supruga je zatim otišla s njim u bolnicu. Kad smo se vratili u policijsku postaju svi smo pokušavali su shvatiti što je to spopalo svjetinu ispred restorana.

Kao policajac, nemam riječi za ovo što se dogodilo. Žao mi je samo što se nismo mogli suočiti sa njima, zaključio je policajac, prenosi Jutarnji.hr.

Policijska postaja je objavila njegov status na svojem službenom profilu, a uz ispovijest je stavila i fotografiju na kojoj se vidi svjetina kako se gura ispred restorana.

 
27. travanj 2024 05:25