StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: GOSPODIN SAVRŠENI POKAZAO SLIKE IZ MLADIH DANA

Nasmijan, zgodan i šarmantan je bio još od malena

Piše Jutarnji.hr
17. studenog 2018. - 19:50
gospodin savrseni

Uoči početka RTL-ove emisije “Gospodin Savršeni”, Goran Jurenec pokazao je kako je izgledao kao klinac. Nasmijan, zgodan i šarmantan je, sudeći po fotografijama, bio još od malena.

Jurenec (38) je Hrvat rođen u Berlinu, profesionalni košarkaš koji se nakon ozljede okušao u modelingu, a sada svoj poslovni put gradi u dva smjera: glumi i pokretanju vlastitog posla.

Goran Jurenec kad je imap 6 godina

Goran Jurenec kad je imao 8 godina

Goran Jurenec kad je imao 21 godinu

 

Nakon što je s karijerom modelinga proputovao pola svijeta te nije uspio pronaći svoju bolju polovicu, odlučio je usporiti tempo i posvetiti se ljubavnom životu jer smatra da nijedan uspjeh nije dovoljno velik ako ga na kraju dana ne možeš podijeliti s voljenom osobom. Goran trenutno živi u Berlinu.

- Vidim se tamo gdje me ljubav vodi. Želim se skrasiti i biti uz svoju odabranicu jer ako je ona pokraj mene, imam cijeli svijet - otkrio je Goran koji bi zbog ljubavi čak i promijenio adresu stanovanja te bi volio jednog dana živjeti u Hrvatskoj gdje smatra da ljudi cijene prave životne vrijednosti. Hoće li mu to uspjeti doznat ćemo u showu koji starta u ponedjeljak na RTL-u, s početkom u 21 sat.

Goran Jurenec, 'Gospodin savršeni'

19. travanj 2024 20:07