NOVI NAJZALJUBLJENIJI PAR Rakitiću neće biti svejedno kada ovo vidi... Mlađahni kolega postat će mu pravi trn u oku, a ni Raquel neće spavati mirno!

NOVI NAJZALJUBLJENIJI PAR

'Tvoje ruke moje su omiljeno mjesto', napisala je Adriana Đurđević kraj fotografije na kojoj pozira u naručju svog dečka Duje Ćalete Cara. Ovih dana par provodi dane u Londonu, uživajući u znamenitostima i ljepotama tog grada. Prije toga, Adriana je provela par dana u Zagrebu, družila se s prijateljicama Andreom Zvono i Ivom Šarić.

Prije negoli je stigla u Hrvatsku i posjetila Veliku Britaniju, uživala je Đurđević i u Francuskoj, gdje Duje igra nogomet. Upravo Francusku naznačila je i na svom Instagramu kao novi dom.

Da obožava posvećivati dirljive riječi svom dečku, pokazala je i kada su u Francuskoj rekreirali scenu iz 'Titanica', a kraj koje je poručila - 'Dom je tamo gdje je srce'. I svakako, njezino srce je uz Duju pa je logično - dom joj je u Francuskoj.

Par je ljeto proveo zajedno, ljetujući na Grčkoj i njihova ljubavna idila traje već dulje vrijeme. Nekako se čini da su Duje i Adriana prava konkurencija Rakitiću i Raquel, čije je međusobno obožavanje dosad bilo nemoguće nadmašiti.

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije