StoryEditorOCM
Zoom danaZAVIRITE NA SNIMANJE SEVINOG NOVOG SPOTA

Splićanka izgleda bolje nego ikad, nosi li uopće išta ispod balonera?

Piše PSD
13. prosinca 2018. - 18:40

Iako je Severina novi album tempirala tek za početak mjeseca veljače, što je samo dodatno mučenje njenim najvjernijim fanovima, nečim ih je u ovo predbožićno vrijeme ipak obradovala, piše Slobodna Dalmacija.

U ponedjeljak izlazi spot za njenu novu pjesmu "Imaš pravo", a objavila je svečano to još sinoć, opravdavajući se za taj način pomalo što je izbivala iz javnih prostora, društvenih mreža i ostalih mjesta na kojima se inače pokazuje.

A još bolje od najave je "sneak peek" na novi video koji Splićanka ima u pripremi. U spotu Seve izgleda sjajno, što je dokaz svima koji tvrde da su njeni "pomlađeni" selfiji rezultat filtera - evo je u pokretu i malo tko ju ne bi zamijenio za dvadesetineštogodišnjakinju.

 

Prezgodna Seve pjesmu je najavila kao "blues", a njeni suradnici tvrde da je po kvaliteti bliska hitovima poput "Virujen u te" i "Grad bez ljudi". Prema tome, ako ste u iščekivaju poskočice, mogli biste se razočarati...

Izdanja u spotu ipak mogli bi kompenzirati nedostatak melosa - suptilno seksi, u baloneru Severina ostavlja mašti obožavatelja procjenu nosi li uopće išta ispod, a za ostatak pokazanoga treba biti mnogo manje maštovit. U galeriji zavirite na snimanje, nećete se razočarati scenama.

26. travanj 2024 03:24