ZAVIRITE NA SNIMANJE SEVINOG NOVOG SPOTA Splićanka izgleda bolje nego ikad, nosi li uopće išta ispod balonera?

ZAVIRITE NA SNIMANJE SEVINOG NOVOG SPOTA

Iako je Severina novi album tempirala tek za početak mjeseca veljače, što je samo dodatno mučenje njenim najvjernijim fanovima, nečim ih je u ovo predbožićno vrijeme ipak obradovala, piše Slobodna Dalmacija.

U ponedjeljak izlazi spot za njenu novu pjesmu "Imaš pravo", a objavila je svečano to još sinoć, opravdavajući se za taj način pomalo što je izbivala iz javnih prostora, društvenih mreža i ostalih mjesta na kojima se inače pokazuje.

A još bolje od najave je "sneak peek" na novi video koji Splićanka ima u pripremi. U spotu Seve izgleda sjajno, što je dokaz svima koji tvrde da su njeni "pomlađeni" selfiji rezultat filtera - evo je u pokretu i malo tko ju ne bi zamijenio za dvadesetineštogodišnjakinju.

 

Prezgodna Seve pjesmu je najavila kao "blues", a njeni suradnici tvrde da je po kvaliteti bliska hitovima poput "Virujen u te" i "Grad bez ljudi". Prema tome, ako ste u iščekivaju poskočice, mogli biste se razočarati...

Izdanja u spotu ipak mogli bi kompenzirati nedostatak melosa - suptilno seksi, u baloneru Severina ostavlja mašti obožavatelja procjenu nosi li uopće išta ispod, a za ostatak pokazanoga treba biti mnogo manje maštovit. U galeriji zavirite na snimanje, nećete se razočarati scenama.

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije