TORBICA O KOJOJ SVI GOVORE Meghan je opet u prvom planu, svi pišu o vrlo neobičnoj torbici vojvotkinje, evo koliko košta i tko ju je dizajnirao!

TORBICA O KOJOJ SVI GOVORE

Meghan Markle i princ Harry prvi put su kao bračni par proveli Božić i tradicionalno se na sam blagdan uputili na misu u Norfolk. Kao i prošle godine na putu su im se pridružili princ William i Kate

Modni su se kritičari složili da je Kate ovaj put nadmašila Meghan stajlingom odabravši bordo kaput obrubljen krznom i odgovarajuće salonke. Meghan je odabrala sigurniju, tamno plavu varijantu, a kaput, visoke čizme i torbica potpisuje Victoria Beckham.

Posebnu je pažnju privukla njezina četvrtasta torbica cijene nešto manje od 13.000 kuna. Osim što je izgledom posebna, torbica je i izrazito praktična. U njoj se nalazi ogledalo i džepić za ruž za usne. Ova kutija-torba nspirirana je starinskim kutijama za puder u kojima su bogate dame nekad čuvale svoju šminku, stoji u opisu na stranici. Trenutno je na internetu dostupna u nekoliko boja i snižena joj je cijena.

Jedna od omiljenih britanskih dizajnerica navodno se povezala s Meghan zahvaljujući ljubavi koju njeguju prema modi, a i Beckhamovi su bili među rijetkim slavnim osobama pozvanima na kraljevsko vjenčanje.

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije