StoryEditorOCM
Zoom danaPOZNATA KARDASHIANKA PROVOCIRA NA SKIJANJU:

Pozirala polugola na snijegu, seksi fotografija ostavila pratitelje u šoku!

Piše PSD
30. prosinca 2018. - 16:17
bbimagehandler

Kendall Jenner jedna je od najpoznatijih svjetskih manekenki, uz to je i Kardashianka. Sa sestrama nema, na prvi pogled, ništa zajedničko; dijele samo sklonost objavljivanju provokativnih fotografija na kojima su i podigle svoje carstvo.

No za razliku od ostalih pripadnica familije, kod Kendall ništa ne pršti, ne izvire iz tijesne odjeće i ne bukti pred očima publike. Svemu tome unatoč, manekenka prednjači u broju fanova na društvenim mrežama.

Možda to ima neke veze s objavama, koje djeluju ponekad kao da su "iščupane" iz modnog časopisa - njene "kućne" fotografije izgledaju kao, u najmanju ruku, editorijali. Tako je i ovaj put.

"Isprintat ću te na A3", prokomentirao je najnoviju Kendallinu ideju jedan njen oduševljeni pratitelj. Treba mu za zid koji je nekako prazan bez nje. A Jenner na "slici" pozira skoro pa gola, iako u svemu nema ni "t" od "treša".

U kupaćem kostimu sa šubarom na glavi i pancericama na nogama stoji u snijegu, a njena poruka je sasvim očekivana - "je**no je hladno". Pratitelje je poprilično šokirala...

19. travanj 2024 06:33