UMJETNO KRZNO I OMRAŽENE TENISICE Jelena Rozga nije odoljela hit kaputu i tenisicama za koje se mnogi nadaju da će ove godine pasti u zaborav

UMJETNO KRZNO I OMRAŽENE TENISICE

Pjevačica Jelena Rozga (41) iskoristila je razdoblje nakon blagdana za kratki odmor i otputovala u Grčku. Iako je većini ta zemlja odabir za ljetovanje, splitska pjevačica preskočila je skijanje i odlučila posjetiti Atenu u kojoj je tek par stupnjeva toplije.. Jelena se pobrinula da joj ne bude hladno pa je na dolčevitu i hoodie majicu odjenula najtopliji kaput koji postoji. Popularni "teddy" model postao je neizostavan prošle godine, a radi se o kaputu od kratko šišanog umjetnog krzna za kojim su poludjele svjetske trendseterice pa svoje favorite u ormaru imaju i modeli Irina Shayk i Rosie Huntington-Whiteley.

A baš kao i slavne manekenke, naša pjevačica nije odoljela niti trendi tenisicama oko kojih su već godinu dana podijeljena mišljenja, a mnogi se nadaju kako će u 2019. pasti u zaborav. Takozvane ružne tenisice ili "tatine" tenisice, koje su karakteristične po tome što izgledaju kao da su vam par brojeva prevelike, Jelena je uzela sa sobom na putovanje kako bi joj u sportskom izdanju razgledavanje bilo udobnije. U svojem ormaru ima dva modela, a ovog puta je umjesto tenisica Chanel odabrala one modne kuće Balenciaga za koje treba izdvojiti oko 5100 kuna.

 

 

TAGOVI 

 

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije