"SVAKA ČAST, IZGLEDAŠ PERFEKTNO" Najmlađi kandidat 'Života na vagi' za 19. rođendan pokazao nevjerojatnu transformaciju

Najmlađi bivši kandidat showa 'Život na vagi' Domagoj Santo proslavio je 19. rođendan.

S debljinom se bori od svoje desete godine, a nakon sudjelovanja u emisiji RTL-a imao je 53 kilograma manje. Podsjetimo, na početku zadnje sezone showa imao je 173 kilograma, a izašao je sa 120 kilograma.

Danas je proslavio rođendan, a fotografija koju je objavio na Instagramu pokazuje kako je i nakon izlaska iz showa nastavio paziti na liniju. Mnogi su mu u komentarima čestitali rođendan, pa tako i pobjednik 3. sezone Alen Abramović, a neki su pohvalili i njegov izgled.

'Svaka čast, samo tako nastavi', 'Divan si Micek, 'Izgledaš perfektno' neki su od komentara.

Prije tri tjedna objavio je jednu staru fotografiju kada je bio u svom najtežem izdanju i usporedio ju sa svojom nedavnom slikom te se našalio:

 

- Razlike skoro da i nema, napisao je Domagoj, od milja zvani Micek, i pobrao mnoge pohvale.

'Stvarno si nevjerojatan', 'Za mene si pobjednik', 'Ti si moj heroj, 'Svaka čast', 'Bravo Micek', samo su neki do komentara.

Iako nije imao nikakvih zdravstvenih problema zbog debljine, Domagoj se neprestano svađao s članovima obitelji jer nekontrolirano i prekomjerno jede pa ostali često nemaju dovoljno hrane.

U nekoliko navrata pokušavao je gubiti kilograme, a sa 13 je godina čak uspio sa 120 kilograma doći do 96, no brzo ih je vratio. Zbog prekomjerne težine, ne može ići ni u autoškolu jer ne može sjesti u automobil, a životna mu je želja postati vozač kamiona. Domagoj kaže da se u njegovu životu sve promijenilo nakon smrti oca kojeg smatra svojim herojem.

 
Naslovnica Zoom dana

Najčitanije