SEDAM SKUPIH KOMADA ZA JEDAN OVAKO 'OBIČAN' IZGLED: Potrošila je 'samo' 229 tisuća kuna, najskuplje su naušnice!

SEDAM SKUPIH KOMADA ZA JEDAN OVAKO 'OBIČAN' IZGLED:

Po lancima ulične mode moguće je iskopati inačice apsolutno svakog od sedam komada odjeće odnosno modnih dodataka koje je upravo isfurala Rosie Huntington-Whiteley - za više stotina tisuća kuna manje novaca!

Ovaj stajling 31-godišnje britanske manekenke  Rosie Huntington-Whiteley, (izostavimo li nevjerojatno skupe naušnice i već poznato skupu torbu Hermes), košta - 16.400 kuna. Pribrojimo li tome naušnice i torbu, to će iznositi - 229 tisuća kuna. Za većinu 'običnih' smrtnika, nepojmljivo, i što će mnoge zbuniti - izgleda poput mnogih djevojaka koje šeću gradom.

Njezine traperice nose etiketu s potpisom Re/Done i koštaju 1780 kuna, što je i najjeftiniji dio outfita. Slijede sunčane naočale dizajnerice Victorije Beckham od 2900 kuna, te pulover od 3800 kuna brenda Toteme.

Sako dolazi iz kuće Isabel Marant i košta 3300 kuna, a crne gležnjače Alaia na visoku petu i od brušene kože na sniženju koje je u tijeku koštaju 4600 kuna. Naušnice su David Webb i stoje vrtoglavih 175.300 kuna, dok ovaj model torbe kuće Hermes košta oko 37 tisuća kuna.

 

 

 

 

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije