StoryEditorOCM
Zoom danaA TEK NEONSKA HALJINA...

Baloner je hit: Nikolina Ristović na špici nosi model kakav ima i Monica Bellucci

Piše Gloria.hr
17. ožujka 2019. - 15:15
PIŠEK 2.PNG

Voditeljica Nikolina Ristović (42) još se nije spremna odreći visokih čizama - u jednom od svojih omiljenih modela plijenila je poglede u središtu Zagreba. Sa svojom mlađom kćeri Unom (4) uživala je u lijepom vremenu i druženju.

U svojoj modnoj kombinaciji spojila je nekoliko aktualnih modnih trendova - kaubojske čizme jedan su od obožavanih trendova ove sezone, a trendi mama je odabrala model u bordo crvenoj boji s nakošenom petom čija se nijansa slagala s torbicom koju je prebacila preko tijela. Hrabro ih je spojila s casual haljinom midi dužine u neonsko ružičastoj boji koja je odličan komad za prijelazno razdoblje. Jedan primjerak u neonskoj boji, ružičastoj, zelenoj ili žutoj 'it' je komad koji će vam u proljetnim danima zagarantirati trendi outfit.

Rebrasta haljina udoban je izbor i jednako se dobro slaže s tenisicama kao i s čizmama koje je poznata Hrvatica nosila, a sve je začinila modelom balonera kojeg obožavaju i svjetske trendseterice.

 

Spica / Zagreb 09.03.2019. / foto: Maja Jurovic / Nikolina Ristovic ex Pisek i kcer Una Sofia i djevojcica Matea (molim provjeriti)

Maja Jurovic

Nikolina Ristović u šetnji s kćerkom Unom

Baloner je modni klasik kojem se okrećemo svake sezone, no onaj u kožnoj varijanti je statement komad koji će se istaknuti od ostalih. U kožnom baloneru imali smo prilike vidjeti Melaniju Trump, Monicu Bellucci, no i manekenke nove generacije poput Hailey Bieber. Nikolina u svom ormaru ima onaj u klasičnoj crnoj boji koji će se slagati uz svaki kombinaciju, a uz to će biti efektni dodatak svakom stajlingu.

 

Spica / Zagreb 09.03.2019. / foto: Maja Jurovic / Nikolina Ristovic ex Pisek i kcer Una Sofia i djevojcica Matea (molim provjeriti)

Maja Jurovic

Nikolina Ristović

 

 

Maja Jurovic

Nikolina Ristović

 

 

Maja Jurovic

Nikolina Ristović

 

BGUK_1491095 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN AUSTRIA, GERMANY, ITALY, SWITZERLAND ** MILAN, ITALY - The Italian actress Monica Bellucci arrives in Milan
Pictured: Monica Bellucci
BACKGRID UK 19 FEBRUARY 2019, Image: 414691273, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK

Profimedia, Backgrid UK

Monica Bellucci također je ljubiteljica kožnih balonera

 

19. travanj 2024 17:07