FOTO, VIDEO: U HRVATSKU STIGLI SALMA HAYEK, SAMUEL L. JACKSON I RYAN REYNOLDS Zvijezde su imale poseban tretman na pulskom aerodromu

FOTO, VIDEO: U HRVATSKU STIGLI SALMA HAYEK, SAMUEL L. JACKSON I RYAN REYNOLDS

S danom zakašnjenja zbog lošeg vremena u petak poslijepodne počelo je snimanje akcijske triler-komedije “The Hitman’s Bodyguard 2”, odnosno “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, u režiji Patricka Hughesa u Rovinju.

Nažalost, nisu se mogle vidjeti glavne zvijezde tog filma Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds koji su došli u Rovinj u subotu poslijepodne.

Naš fotoreporter snimio je u pulskoj zračnoj luci ekipu filma kako izlazi iz aviona, no glavne zvijezde su navodno imale poseban tretman na aerodromu. Iz aviona su odmah ukrcani u kombi, a zatim daleko od fotoreportera prebačeni u limuzinu Mercedes.

 

 

Na profilu na Instagramu 'Askia On Location' objavljena je fotografija Samuel L. Jacksona i njegovog filmskog dvojnika i kaskadera, a uz fotografiju stoji hashtag koji u prijevodu glasi 'Hrvatska, stižemo!'

U petak predvečer su se na rivi snimale scene s automobilom. U filmu navodno Rovinj „glumi“ talijansku Amalfijsku obalu, a nakon Rovinja film se nastavlja snimati u Rijeci, a potom u Zagrebu.

 

U istarskom gradu svjetski poznate zvijezde trebale bi biti mjesec dana, a snimanja će se odvijati u užem centru grada, oko stare Mirnine hladnjače gdje bi trebao biti i filmski kamp.

Službeno nismo saznali gdje bi holivudske zvijezde trebale biti smještene, a navodno bi trebali biti u nekom od luksuznih hotela - Lone, Monte Mulini ili novi Grand hotel Park.

 
Naslovnica Zoom dana

Najčitanije