'BOLOVI SU BILI NEIZDRŽIVI' Trpjela je mjesecima, no više nije mogla... Severina završila na operaciji: 'Zahvat je prošao dobro'

'BOLOVI SU BILI NEIZDRŽIVI'

Kad je Severina (46) u četvrtak na Instagramu objavila fotografiju iz bolničkog kreveta, obožavatelji su se ozbiljno zabrinuli za zdravlje splitske pjevačice, a nakon što je ona sve spomenuto izbrisala s društvene mreže, mnogi su se zapitali što se to zapravo događa sa "Seve Nacionale".

Njezin PR suradnik Davor Grgin ubrzo je sve objasnio u službenom priopćenju, koje u nastavku prenosimo u cijelosti:

- Severina je u srijedu podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije (bruha ili kile), koja joj je već duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa još tijekom prošlog ljeta, zbog čega je neke od njih bila primorena i otkazati, s obzirom da su bolovi bili neizdrživi.

Zahvat je prošao dobro te će Severina već danas (u četvrtak) biti puštena na kućnu njegu uz preporuku liječnika da miruje dva tjedna.

Zahvat je obavljen sad kako bi se Severina što prije vratila koncertnim aktivnostima ususret promoviranju najnovijeg albuma ‘Halo’, koji obara sve rekorde slušanosti u regiji - napisao nam je Davor Grgin.

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije