StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: ATRAKTIVAN KAPUT MELANIJE TRUMP PAO U DRUGI PLAN

Svi su gledali samo njezine nevjerojatne štikle! A i cijena im je nevjerojatna...

Piše Gloria.hr
20. travnja 2019. - 12:07
profimedia-0426884862

Američki predsjednik i prva dama napustili su Bijelu kuću jer će Uskrs provesti u svojoj rezidenciji na Floridi, a Melania je pritom ponovno privukla pozornost svojim upečatljivim outfitom u kojoj je glavni komad bio kaput, ali niti štikle nam nisu promaknule.

Trava ne predstavlja problem za prvu damu SAD-a koja samouvjereno korača u vrtoglavim petama na putu prema odmoru. Kao i uvijek, Melania Trump je kaput samo prebacila preko ramena, dok se ispod njega nazirala klasična bijela haljina.

Ponudila nam je tako pravu proljetnu i blagdansku modnu inspiraciju - za profinjeni izgled zaslužna je haljina pencil kroja koja je pristajala figuri prve dame kao salivena, a kombinacija nije niti zahtijevala posebne dodatke jer je kaput bio glavna zvijezda outfita. Riječ je o modelu njujorškog dizajnera Adama Lippesa čija cijena iznosi visokih 22 tisuće kuna.

Lagani kaput ističe se floralnim motivom, ali kako bi outfitu dala svoj potpis, Melania je dodala Louboutin cipele na visoku petu, model kojem se često vraća. Klasične stileto salonke prva dama voli nositi u zanimljivim bojama pa je sada odabrala jarku narančastu boju, a imali smo je prilike vidjeti u nijansama od baby plave do neonski ružičaste.

26. travanj 2024 09:13